İSTANBUL / SİLİVRİ - Akören Ümit Aksun İlkokulu

May

Okulumuzda Silivri İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı hakkında öğrencilerimize yönelik seminer verildi.

May

Müdür Yardımcımız Hacı Ali ŞAHİN tarafından velilerimize yönelik Veli Akademisi eğitimleri kapsamında "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu seminer düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla çoşku içinde kutlandı. Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında masal anlatma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında Hacivat ve karagöz gölge oyunu  etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Dünya Su Günü kapsamında eğlenceli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Orman Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yaptılar.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Kütüphanecilik Haftası kapsamında okul bahçesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Funda ÇAKIR tarafından velilerimize yönelik Veli Akademisi eğitimleri kapsamında Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme, Sınır Koyma konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında renkli bir etkinlik yaptılar.

Mrt

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen Trafik Eğitimi Sorumluları koordinesinde okulumuzda mobil trafik eğitim aracıyla uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak protokolü olan İlkokul Fiziksel Etkinlik Talimatı ( İFET) kapsamında Silivri Gençlik ve Spor Müdürlüğünden gelen öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz sportif faaliyetlerde bulunmuşlardır.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında hazırlamış oldukları programı sundular. Programda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü kapsamında hazırladıkları programı sundular. Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.