İSTANBUL / SİLİVRİ - Akören Ümit Aksun İlkokulu

Efendiler!

Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atletizm Koşu yarışmasında Minik Erkekler Kategorisinde ilçe 3. sü olduk.

Ekm

Silivri İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuz personeline yönelik Kanser Farkındalık Semineri verildi.

Ekm

Veli Akademileri Seminerleri kapsamında Sınıf Öğretmenimiz Seda AKKUZU tarafından '' Okul Başarısında Ailenin Rolü'' konulu seminer düzenlendi.

Ekm

Öğretim Programı kapsamında Büyük Kılılçlı Köy Yaşam Merkezi'ne gezi düzenledik.

Ekm

Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle vakit geçirip öğretmenlerimizle görüş alışverişinde bulunan İlçe Mill Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya ARTAR'a, ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederiz.

Ekm

2-A Sınıfı öğrencilerimiz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında ders içi etkinlik düzenlediler.

Ekm

4-A Sınıfı öğrencilerimiz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında kuş yemliği yaptılar.

Ekm

3-A Sınıfı, Fen Bilimleri dersi ''Katman Katman Dünya'', ''Hava Avcıları'' etkinlikleri ile Hayat Bligisi dersi ''Arkadaşlığa Giden Yol'' Etkinliği

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası programı düzenlendi.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü okul programını gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birilği Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Sayın Murat ÇINAR, okulumuzun gelişimine katkı sağlayan velilerimize plaket vererek teşekkürlerini iletti. Görevini tamamlayan Yönetim Kurulu üyelerine çalışmaları için teşekkür ederiz. Yeni seçilen Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.

Akören Ümit Aksun İlkokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri

İhsan AKDERE, Mehmet ACAR, İmdat AKSOY, Rahmi DURMAZ, Gökhan KALAVA