İSTANBUL / SİLİVRİ - Akören Ümit Aksun İlkokulu

Nis

Veli Akademisi eğitimleri kapsamında 2 Mayıs perşembe günü saat 13.00 te okulumuz konferans salonunda Müdür Yardımcımız Hacı Ali ŞAHİN tarafından ''Teknolojinin Bilinçli Kullanımı'' konulu seminer verilecektir. Bütün velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

Veli Akademisi eğitimleri kapsamında 27 Mart Çarşamba günü saat 13.00 te okulumuz konferans salonunda Türkçe Öğretmenimiz Funda ÇAKIR tarafından ''Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme, Sınır Koyma'' konulu seminer verilecektir. Bütün velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ara

Veli Akademisi eğitimleri kapsamında 28 Aralık Perşembe günü saat 13.00 te okulumuz konferans salonunda Diyetisyen Özgenur KURT tarafından ''Sağlık ve Sağlıklı Beslenme'' konulu seminer verilecektir. Bütün velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ara

Veli Akademisi eğitimleri kapsamında 6 Aralık çarşamba günü saat 11.00 de okulumuz konferans salonunda Silivri Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmeni Burcu DAL tarafından ''Uyum ve Davranış Sorunları, Psikolojik Sağlamlık'' konulu seminer verilecektir. Bütün velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

Veli Akademileri Semineri, 26 Ekim 2023 tarihinde saat 11.00 de okulumuz konferans saloununda, Sınıf Öğretmenimiz Seda AKKUZU tarafından verilecektir. Velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Eyl

Akören Ümit Aksun İlkokulu Okul Aile Birliği 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Tahmini Bütçeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl